Glasgow | Airdrie | Barrhead | Bellshill | Clydebank | Coatbridge | Cumbernauld | Hamilton | Kilmarnock | Motherwell | Paisley | Wishaw
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Opinie
Opinie
  1. Czy Korzystałeś/aś z usług Molso? - Wystaw opinię!

  2. Imię i nazwisko*
    Proszę wpisać imię i nazwisko
  3. E-mail
    Nieprawidłowe dane
  4. Telefon
    Nieprawidłowe dane
  5. Twoja opinia*
    Nieprawidłowe dane




Umów się na wizytę!

0141 237 6040



Hanna Majda


14.04.2018
Super poprostu.

Ewa Ciesielska


14.04.2018
Jestem bardzo, bardzo zadowolona. Pani Prze-sympatyczna, a usługa wykonana na bardzo wysokim standardzie.

Łucja Stokłosa


14.04.2018
Obsługa bardzo miła, jestem zadowolona z zabiegu na moich włosach.

Natalia Faldzińska


14.04.2018
Miła obsługa, dobrze wykonana fryzura.

Joanna Zebik


13.04.2018
Dziękuje, profesjonalnie :) .

Bartłomiej Ornatek


13.04.2018
Bardzo dobra obsługa.

Małgorzata Kozak


04.04.2018
Bardzo miła obsługa.

Iza Kaiser


27.03.2018
Polecam każdemu kto szuka swojej metamorfozy.

Katarzyna Matuszczak


24.03.2018
Świetna obsługa, bardzo profesjonalna obsługa.

Wawer Aleksandra


24.03.2018
Bardzo miła obsługa. Usługa została omówiona przed jej wykonaniem. Dostałam informacje na każde zadane pytanie.

Krzysztofa Bengsh


20.03.2018
Bardzo miła atmosfera, bardzo profesjonalna obsługa, Salon godny polecenia.

Karina Orlow


17.03.2018
Jestem bardzo zadowolona z obsługi.

Martyna Resiak


17.03.2018
Miła atmosfera oraz obsługa.

Aleksandra Kuchta


16.03.2018
Jestem bardzo zadowolona z usługi.

Katarzyna Sajra Michalik


15.03.2018
Nic dodać nic ująć polecam.

Ewa Adamus


15.03.2018
Dobra i profesjonalna obsługa. Jestem zadowolona.

Rachela Maduduk


14.03.2018
Dziękuje P. Mileno.

Nina Cielak


13.03.2018
Polecam.

Karolina Zielińska


07.03.2018
Napewno wróce bardzo miła i profesjonalna obsługa :)

Danuta Orłowska


03.03.2018
Bardzo miła i serdeczna obsługa, polecamy się na przyszłość.

Radosław Burchardt


06.03.2018
Miło czysto elegancko.

Roksana Maksymowicz


27.02.2018
Profesjonalny serwis, świetny efekt!

Karolina Stewart


22.02.2018
Dziękuje za miłą obsługę.

Jowita Kwiatkowska


21.02.2018
Jestem zadowolona z usługi i napewno wróce tu jeszcze.

Daniel Smykowski


17.02.2018
Bardzo miła obsługa. Dziekuje Daniel.

Renata Lubasińska


13.02.2018
Jestem zadwolona z usługi.

Urszula Wardecka


02.02.2018
Miła, sympatyczna obsługa.

Aleksandra Cisowska


31.01.2018
Profesjonalnie. Dziękuję.

Barbara Kujawa


27.01.2018
Miła obsługa i dobry klimat.

Justyna Stelmach-Kopeć


27.01.2018
Super atmosfera. Świetnie wykonana usługa. Przesympatyczna i profesjonalna obsługa. Polecam!!!

Małgorzata Onoszko


26.01.2018
Jestem tu 1 raz i jestem bardzo zadowolona i już tylko tu zostaje.

Maria Szczesna


26.01.2018
Z niczego coś!

Paula Kosmatorowicz


24.01.2018
Thank you for beautiful hairstyle:)

Lilianna Majewska


24.01.2018
Jestem b.zadowolona z mojej pierwszej wizyty w Salonie. Zdecydowanie będę korzystała z waszych usług i polecała znajomym.

Ryszard Majewski


24.01.2018
Jestem bardzo zadowolony.

Otylia Czubara


16.01.2018
Jestem zadowolona z usługi, świetne cięcie i koloryzacja.

Edyta


05.01.2018
Jestem mega zadowolona Pani Emilka mila pomocna profesjonalna polecam ;-))

Zamkowski Dawid


22.12.2017
Jest miła obsługa

Janina Wojciechowska


21.12.2017
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zespół zna się na swojej pracy, potrafią doskonale doradzić i wykonać swoją pracę. Bardzo dziękuję.

Izabela Szudrowicz


21.12.2017
Bardzo miła obsługa. Jestem zadowolona z mojej przemiany. Dziękuję.

Justyna Bartkowiak


16.12.2017
Pani Emilka - cudowna, przemiła, profesjonalna zna się na rzeczy. Polecam:)

Monika Kotula


13.12.2017
Jestem mega zadowolona.

Magda Just


09.12.2017
Jestem bardzo zadowolona z usługi, bardzo miła, pomocna.

Angelika Malec


09.12.2017
W pełni jestem zadowolona.

Sandra Towalska


07.12.2017
Bardzo miła obsługa. Wykonanie genialne tak, jak chciałam. Na pewno tu wrócę. Pozdrawiam.

Barbara Agnew


01.12.2017
Moja pierwsza wizyta tutaj i na pewno nie ostatnia. Miła obsługa, czysto, sympatycznie i co najwazniejsze - fachowo! Serdecznie dziękuje:)

Ewelina Gotfret


01.12.2017
Bardzo miła obsługa oraz atmosfera w salonie :) W 100% polecam i serdecznie dziękuje.

Ewelina Wisnieawska


30.11.2017
Profesjonalizm, miła obsługa, polecam 100% :)

Monika Slawska


29.11.2017
:)

Paulina Wesołowska


29.11.2017
Bardzo przyjemna obsługa, napewno wrócę w przyszłości.

Wioleta Gołaszewska


26.11.2017
Super, miła obsługa. Polecam !!!

Artur Janas


24.11.2017
Milo, profesjonalnie i szybko. Zdecydowanie dziękuje.

Justyna Białowarczuk


23.11.2017
Polecam, przemiłe są Panie.

Marzena Konig


18.11.2017
Profesjonalna obsługa. Zadowolona z efektu.

Marta Bloduch


13.11.2017
Jestem zadowolona z usługi i napewno będe tutaj wracać.

Ewelina Przybysz


11.11.2017
Dziękujemy!

Bożena Orłowska


11.11.2017
SALON ZDECYDOWANIE GODNY POLECENIA. DZIĘKUJE.

Katarzyna Janusz


08.11.2017
100% satysfakcji. Bardzo duże zadowolenie!!! Dziękuje!!!

Dominika Gajewska


07.11.2017
Obsługa fantastyczna i bardzo miła. Jestem mega zadowolona z koloryzacji i z zabiegów!! Polecam z czystym sercem;)

Robert Uba


04.11.2017
Jestem bardzo zadowolony

Magdalena Urbaniak


02.11.2017
Bardzo przemiła i profesjonalna obsługa! Przemiłe podejście do klienta ( do osoby dorosłej, jak i do dziecka) Bardzo dziękujemy! Mama z córką!:)

Agnieszka Goracy


28.10.2017
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Bardzo miła atmosfera:) Zdecydowanie polecam!!!

Wacińska Agnieszka


26.10.2017
Już dawno nie byłam tak zadowolona z wizyty u fryzjera !! Dziękuje<3!

Joanna Myślicka


20.10.2017
Bardzo miła obsługa. Dziękuje;)

Magdalena Matwiejuk


20.10.2017
Włoski super. Bardzo jestem zadowolona, kolor mega:) Bardzo polecam !

Katarzyna Banera


19.10.2017
Przemiła obsługa.

Szatkowski Michał


19.10.2017
Przyjazny salon z szybką i miłą obsługą.

Patrycja Wnuk


17.10.2017
Przemiła obsługa, profesjonalny salon. Doradzenie + miła atmosfera. Definitywnie wróce jeszcze raz.

Aleksandra Kobiela


07.10.2017
Wszystko super!!! Fryzura Fantastyczna.

Monika Majewska


07.10.2017
Przemiła obsługa, efekt zadawalający, miło i przyjemnie ;)

Anna Listwan


06.10.2017
Jestem bardzo zadowolonaz efektu oraz bardzo miłej obsługi:)

Paweł Olszewski


05.09.2017
BARDZO MIŁA I ROFESJONALNA OBSŁUGA.

Justyna Dabrowska


30.09.2017
Po pierwszej wizycie w Salonie wiem już, że na pewno nie będzie ostatnia. Jestem bardzo zadowolona i będe polecać znajomym.

Lukasz Ziombro


30.09.2017
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z USŁUGI - BARDZO MIŁA OBSŁUGA I KLIMATYCZNE MIEJSCE.

Bożena Burzyńska


29.09.2017
Bardzo mi się podoba, bo nie musiałam gadać nic co i jak:).

Angelika Jaworska


19.09.2017
Jestem bardzo zadowolona polecam!

Małgorzata Orlikowska


15.09.2017
Profesjonalna i miła obsługa.

Maria Matys


15.09.2017
Salon jest bardzo fajny obsługa bardzo kompetentna.

Beata Szarapska


15.09.2017
Bardzo miła atmosfera wizyty w salonie + pełen profesjonalizm wykonywanych zabiegów! :)

Iwona Dworak


14.09.2017
Miła obsługa, profesjonalizm i dokładność. Polecam !

Daria Piórkowska


08.09.2017
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Marlena Mieczkowska


07.09.2017
:):):)

Anna Pietraszewska


01.09.2017
Fryzura super obsługa super jestem bardzo zadowolonai polecam wszystkim Paniom.

Rogala Katarzyna


28.08.2017
P.Emilia polecam. Włoski ślicznie zrobione. Podejście do klienta oraz wysoka kultura.

Dominika Sorokin


26.08.2017
SYMPATYCZNA OBSŁUGA, FACHOWO WYKONANA KOLORYZACJA I STRZYŻENIE. SALON ZDECYDOWANIE GODNY POLECENIA.

Urszula Serafińska


25.08.2017
Komentarz nie jest potrzebny. Wystarczy spojrzeć na jakość wykonanej usługi. Wieczorem ide na randke. Jestem pewna, że......

Agnieszka Kniaziew


24.08.2017
WSZYSTKO SUPER:) DZIEKUJE XXX

Angelika Kniaziew


24.08.2017
SUPER:)

Kasia Micari


24.08.2017
Profesjonalny serwis, komunikatywna współpraca, zadawalający efekt, komfortowa atmosfera, poleciłabym znajomym !

Alicja Wysocka


15.08.2017
Efekt jest lepszy niż się spodziewałam oraz cena niższa niż zakładałam.

Beata Niżałowska


12.08.2017
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. POLECAM!!!

Dajana Fafińska


11.08.2017
Bardzo miła i profesjonalna obsługa :)

Dorota Kochanowska


11.08.2017
SUPER DOBRA ROBOTA :)

Kinga Witek


11.08.2017
Miła atmosfera super bardzo mi się podoba.

Agata Ostrowska


09.08.2017
Jestem bardzo zadowolona z usługi i w przyszłości zdecydowanie odwiedze salon ponownie.

Damian Malicki


05.08.2017
Bardzo dobre strzyżenie, jest lepiej niż oczekiwałem. Polecam.

Kamil Bogusiek


03.08.2017
Usługa wykonana szybko i dokładnie.

Renata Kawka


03.08.2017
SPOKO

Wanda Kawik


02.08.2017
Miła, profesjonalna obsługa.

Marta Danecka


02.08.2017
Jestem bardzo zadowolona z usług. Miła atmosfera w salonie. Polecam serdecznie.

Anna Bardzik


01.08.2017
Wracam za miesiąc :)

Anna Panek-Kalinka


28.07.2017
Mega dobre cięcie i miła obsługa. Polecam !

Angelika Jarosz


26.07.2017
Bardzo miła obsługa i przepyszna kawa:)

Agnieszka Panek


21.07.2017
Bardzo profesjonalna usługa! Polecam !!!

Małgorzata Sprawka


18.07.2017
Miła obsługa, profesjonalna, mega zadowolenia. Dziękuje.

Ewa Szota


18.07.2017
Super.

Łukasz Chojnacki


13.07.2017
Super

Justyna Pankowiak


07.07.2017
Przyjemnie i sympatycznie :) polecam salon bardzo dobrze wykonana usługa:)

Luiza Devarajan


29.06.2017
Dziękuje :) Luiza.

Kamila Nykiel


29.06.2017
Obsługa pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona.

Karolina Kuczyńska


29.06.2017
Pani Emilia "uratowała" mi życie. Moje włosy były tragiczne i wymagały totalnej naprawy i poprawy. Dziekuje bardzo za pomoc i wspaniałe nastawienie wobec klienta, zwłaszcza w "sytuacjach kryzysowych".

Edyta Długosz


24.06.2017
Bardzo profesjonalna usługa.

Sandra Dworczyńska


24.06.2017
Jestem mega zadowolona. Włosy, jak marzenie. Wyglądam jak "gwiazda Hollywood". Gorąco polecam! Do zobaczenia!

Alina Rogowski


24.06.2017
Bardzo miła, fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona.

Wiktoria Włodarczak


14.06.2017
Bardzo profesjonalna usługa.

Ewa Lewkowicz


09.06.2017
Bardzo miła obsługa, jestem bardzo, bardzo zadowolona. Obsługa jest bardzo dużym atutem w porównaniu do innych salonów.

Monika Pajak


09.06.2017
Miła obsługa, dobrze wykonana usługa. Dziekuję :)

Iwona Gawin-Mionskowska


06.06.2017
Przemiła, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego...:)Szczerze polecam

Tomasz Radosz


26.05.2017
Super salon,profesjonalnie,milo i schludnie.Ciecie pierwsza klasa.Nie ma w Glasgow innego tak dobrego salonu jak Molso.

Anita Uba


25.05.2017
Było super :)

Maria Janowska


23.05.2017
Profesjonalna bardzo miła obsługa.

Oriana Letka


20.05.2017
Dziekuje ślicznie :)

Bożena Jankowska


17.05.2017
Jestem bardzo zadowolona. Fryzura jest super.

Paula Gajowniczek


18.05.2017
Bardzo miła atmosfera, profesjonalny serwis.

Jadwiga Bolińska


05.05.2017
Miła i profesjonalna porada.

Elwira Manzel


29.04.2017
świetna obsługa rewelacyjne wykonana usługa bardzo polecam.

Patryk Michalak


27.04.2017
Było Super!

Bartłomiej Dziuk


21.04.2017
Wygodna obsługa, mili pracownicy.

Artur Slota


21.04.2017
Świetne miejsce, przyjazna atmosfera, miła obsługa.

Adrianna Śliwińska


07.04.2017
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Cieszę się, że w końcu mam na głowie taki kolor o jakim zawsze marzyłam :)

Aleksandra Glawdel


07.04.2017
Profesjonalna obsługa.

Małgorzata Gwizdowska


05.04.2017
Bardzo miła obsługa, usługa wykonana w ciepłej, przyjaznej atmosferze.

Marta Kowalczyk


04.04.2017
Przemiła obsługa i pełen profesjonalizm.

Agnieszka Chrzanowska


01.04.2017
Miła i bardzo profesjonalna obsługa.

Iwona Gowin-Mionskowska


31.03.2017
Miła, profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam.

Przemysław Golubowicz


29.03.2017
MIŁA OBSŁUGA, PROFESJONALNA OBSŁUGA.

Beata Kania


29.03.2017
PROFESJONALNE USŁUGI, MIŁA ATMOSFERA, PRZYSTĘPNE CENY :)

Ida Tokarska


24.03.2017
Sympatyczna obsługa, profesjonalny zabieg, szczerze polecam.

Zofia Bussler


17.03.2017
Polecam z czystym sumieniem ten salon.

Joanna Janecka


17.03.2017
Piękny kolor i cięcie.

Małgorzata Nosalska


16.03.2017
Wszystko super!!!!! Dziękuję bardzo.

Iwona Durczak


16.03.2017
Miła obsługa dziękuję pięknie :-)

Patrycja Bondarek


10.03.2017
Sympatyczna obsługa. Gorąco polecam.

Klaudia Serwatka


10.03.2017
Rewelacyjnie i fachowa obsługa.

Agnieszka Bussler


09.03.2017
Profesjonalna obsługa, miło i zdecydowanie polecę salon znajomym.

Krzysztof Jaros


04.03.2017
100% satysfakcji :)

Marianna Studzinska


04.03.2017
Jestem zdecydowanie zadowolona z fryzjera Molso.

Maria Wasilewska


04.03.2017
Bardzo fajny efekt! :) Polecam gorąco!

Bożena Fortuna


03.03.2017
Super obsługa, jestem zadowolona.

Joanna Apostol


02.03.2017
Jestem zadowolona polecam. Miła obsługa.

Anna Kubies


14.02.2017
Bardzo jestem zadowolona ze wszystkich ofert które mi proponowała co do mojej usługi Pani Emilia.

Maja Wojtowicz


04.02.2017
Bardzo miła atmosfera, na pewno wrócę.

Arek Chorzewski


04.02.2017
Jestem zadowolony w 100%.

Magdalena Pawłowska


03.02.2017
EFEKT ZASKAKUJĄCY. LEPSZY NIŻ SIĘ SPODZIEWAŁAM. DZIĘKUJE.

Kinga Uzarowicz-Nawojska


31.01.2017
Fryzura przebiła moje oczekiwanie. Dziękuje.

Marcin Centkowski


27.01.2017
Bardzo dobry salon fryzjerski.

Patrycja Łącka


14.01.2017
Jestem zadowolona z mojego zabiegu, dziękuje.

Agnieszka Wiśniewska


14.01.2017
Fryzura jest świetna. Obsługa super. Zdecydowanie polecam salon Molso.

Agnieszka Grondwald


11.01.2017
Miła i profesjonalna obsługa. POLECAM!

Paweł Pietuch


21.12.2016
WSZYSTKO TAK JAK POWINNO BYĆ.

Józef Brach


17.12.2016
Wyśmienita obsługa, miła i profesjonalna.

Aleksandra Schwarz


13.12.2016
Bardzo podobała mi się obsługa. Jestem zadowolona ze strzyżenia.

Dominika Nowakowska


08.12.2016
Było super. Miła obsługa i pyszna kawka =)

Przemysław Butlewski


01.12.2016
Zapraszam do polubienia salonu.

Artur Drużkowski


23.11.2016
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Patrycja Kubat


04.11.2016
Bardzo miła obsługa!

Beata Świdzińska


02.11.2016
Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście i same superlatywy.

Paulina Kocurkiewicz


01.11.2016
Miła obsługa, profesjonalne usługi. Jestem bardzo zadowolona :)

Danuta Jankowska


28.10.2016
PRZEMIŁA OBSŁUGA. USŁUGA WYKONANA ZGODNIE Z OCZEKIWANIAMI. POLECAM!

Marzenna Kosik


28.10.2016
WSPANIAŁA OBSŁUGA, REWELACYJNA JAKOŚĆ I WYKONANIE FRYZURY. NAPRAWDĘ GODNE POLECENIA!!!

Karolina Brach


27.10.2016
100% satysfakcji. Dziękuje.

Małgorzata Stepien


21.10.2016
Bardzo profesjonalna obsługa.

Wanda Bielecka


20.10.2016
Bardzo miła obsługa! Profesjonalne strzyżenie.

Karolina Wysocka


20.10.2016
Super obsługa, pełen relaks i świetny efekt strzyżenia. Dziękuje.

Jakub Zieliński


19.10.2016
Wyśmienicie.

Michal Krolik


13.10.2016
Polubie na facebooku!

Anna Kwolek


13.10.2016
Wszystko dobrze.

Jakub Brach


08.10.2016
SUPER 100% satysfakcji.

Wojciech Chojna


01.10.2016
Jestem zadowolony.

Patrycja Chojna


01.10.2016
Usługi świadczone w salonie uważam za godne polecenia i z pewnością skorzystam z nich nie raz. Dobra robota. Miła obsługa.

Katarzyna Pabisiak


29.09.2016
Bardzo miła obsługa. Profesjonalna pracownica.

Ewelina Otocka


27.09.2016
Zdecydowanie warte polecenia :)

Magdalena Nawrocka


24.09.2016
Dziękuje :)

Nikol Krugielka


16.09.2016
SUPER :)

Justyna Szczesna


13.09.2016
Bardzo miła obsługa. Profesjonalnie. Udana wizyta.

Sandra Jankowska


07.09.2016
:)

Barbara Stoś


07.09.2016
Jestem bardzo zadowolona i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Małgorzata Polak


06.09.2016
Bardzo miła i profesjonalna usługa.

Karolina Fester


03.09.2016
Bardzo miła i dokładna Pani Emila :)

Edyta Akulenko


03.09.2016
Super usługi na dużym poziomie serdecznie polece znajomym.

Aneta Ortyl


01.09.2016
Bardzo miła obsługa i profesjonalna porada na temat włosów.

Marta Roginska


01.09.2016
Rewelacyjna obsługa i atmosfera. Cudny efekt końcowy. Dziękuje.

Laura Piórkowska


28.08.2016
Dziękuje.

Monika Ozog


27.08.2016
Bardzo miła i profesjonalna usługa.

Paulina Kryjom


27.08.2016
Dziękuję ślicznie.

Anna Klosinska


25.08.2016
Jestem bardzo zadowolona z uslugi. Bardzo mila obsluga polecam wszystkim.

Kinga Masłowska


20.08.2016
Super!

Rafal Gaciarz


19.08.2016
Profesjonalna obsługa.

Sylwia Zaremba


13.08.2016
Super obsługa, przemiła atmosfera.

Zuzanna Wrzeszczynska


12.08.2016
Koloryzacja super, bardzo dziękuję.

Bernadeta Sawicka


08.08.2016
Miła obsługa.

Sebastian Głogowski


06.08.2016
SUPER.

Dariusz Majerski


05.08.2016
Pełen profesjonalizm.

Anna Wójcik


27.07.2016
Super!

Patrycja Podemska


27.07.2016
Jestem mega zadowolona, dawno nie czułam się tak dobrze! Super salon! :)

Marzena Golas


27.07.2016
Bardzo miła obsługa, serdecznie dziękuję.

Angelika Fiałkowska


16.07.2016
Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz usługi. Dziękuję za fachową poradę! Myślę że będę stałą klientką :)

Małgorzata Milewska


16.07.2016
Pani Emilia jest bardzo miła i profesjonalna. Strzyżenie w miłej atmosferze. Dziękuję.

Agnieszka Wos


16.07.2016
Miła obsługa i cudowna atmosfera.

Sebastian Piwnik


15.07.2016
SUPER!

Marta Copija


14.07.2016
USŁUGA PERFEKCYJNA. MIŁO I PRZYJEMNIE.

Marta Kielban


14.07.2016
Emila była zdecydowanie jedną z najlepszych fryzjerek jakie poznałam w Glasgow.

Agata Bohajło


13.07.2016
Jestem bardzo zadowolona z koloryzacji. Super obsługa :)

Katarzyna Szurma


12.07.2016
Pani bardzo miła, profesjonalna. Salon godny polecenia :)

Dawid Zamkowski


09.07.2016
BYŁO SUPER.

Marlena Skoneczna


09.07.2016
Miła obsługa, pomocna w doborze fryzury. Polecam jak najbardziej.

Dorota Nowak


08.07.2016
Bardzo miła i profesjonalna usługa oraz personel. Dziękuję bardzo!

Anna Poprawa


06.07.2016
BARDZO MIŁA OBSŁUGA, PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. DZIĘKUJĘ

Sabina Gosz-Aranowska


05.07.2016
MIŁA, PROFESJONALNA OBSŁUGA :-)

Natalia Kobiałka


05.07.2016
Dziękuję :)

Katzrzyna Imtiaz


30.06.2016
Nic dodać, nic ująć :)

Magłgorzata Puchalska


29.06.2016
BARDZO MIŁA ATMOSFERA, CAŁA PRACA WYKONANA NA MOICH WŁOSACH NIE DO OPISANIA. OBSŁUGA MIŁA I FACHOWA. POLECIŁABYM KAŻDEMU ZE ZNAJOMYCH O RODZINY. NA PEWNO NIE JEST TO OSTATNIA MOJA WIZYTA :-)

Katzrzyna Imtiaz


25.06.2016
Córka jest bardzo zadowolona.

Magdalena Mackowiak


25.06.2016
Bardzo miła obsługa. Uratowanie mojej fryzury i doprowadzenie jej do zadowalającego mnie stanu. DZIĘKUJĘ! :)

Sylwia Rokita


22.06.2016
Miła serdeczna obsługa i profesjonalizm :)

Marta Błaszczyk


22.06.2016
Dziękuję za uprzejmą usługę :-)

Aneta Lezuch


21.06.2016
Na pewno tu wrócimy :-)

Krystyna Rybczyńska


16.06.2016
Atmosfera dobra, usługa również.

Joanna Koszyk


11.06.2016
Najlepszy salon w Glasgow! :)

Piotr Jarząbek


04.06.2016
Super i szybka obsługa.

Matusz Maj


04.06.2016
Bardzo miła obsługa.

Wioleta Sacharug


01.06.2016
Bardzo miła obsługa.

Marta Kontarska


28.05.2016
Bardzo miła obsługa i profesjonalna obsługa :)

Aleksandra Grobelna


25.05.2016
SUPER OBSŁUGA + KOLOR I CIĘCIE TAKIE O JAKIE MI CHODZIŁO. PANI EMILKA WIEDZIAŁA DOKŁADNIE CZEGO POTRZEBOWAŁY MOJE WŁOSY.

Marta Szukowska


24.05.2016
Bardzo miła obsługa, profesjonalna.

Bogumiła Szweda


24.05.2016
Super obsługa, profesjonalizm i miła atmosfera.

Monika Stolarska


21.05.2016
Jestem bardzo zadowolona z fryzury i obsługi.

Joanna Tarczykowska


20.05.2016
Jestem zadowolona i też jest miła obsługa.

Agnieszka Cichosz


17.05.2016
Jestem bardzo zadowolona na 6+.

Sandra Polakowska


14.05.2016
Miła obsługa, piękna koloryzacja. Do następnej wizyty.

Kamila Klosowska


12.05.2016
Dziewczyny przemiłe. Profesjonalne. Delikatne. Pyszna kawa.

Małgorzata Burchart


10.05.2016
Profesjonalne doradztwo, miła obsługa. Jak najbardziej godny polecenia Salon fryzjerski. Dziękuję :)

Dagmara Janik


07.05.2016
Rezultat przeszedł moje oczekiwania! Rewelacyjnie! :) Będę wracać i polecać. Dziękuję.

Tomasz Boinski


30.04.2016
WSZYSTKO OK :)

Iwona Puza


30.04.2016
Jestem bardzo zadowolona.

Dariusz Goracy


27.04.2016
NAJCZYSTSZY SALON W GLASGOW I NAJMILSZA OBSŁUGA.

Wioletta Kołodziejczyk


27.04.2016
Super, bardzo mi podoba się rzeczowe wyjaśnienie i doradztwo, obsługa sympatyczna. Dziękuję

Marta Szymanska


26.04.2016
Jestem b. zadowolona z wykonanej usługi i wrócę po raz kolejny :)

Sandra Borkowska


26.04.2016
JESTEM ZADOWOLONA Z WYKONANEJ USŁUGI. SALON POLECĘ ZNAJOMYM :-)

Aleksandra Michałowska


23.04.2016
Super. Dzięki.

Bernadeta Mikolajczyk


20.04.2016
Nie potrafię w słowach opisać jak bardzo jestem zadowolona z fryzury ktora mi zrobiono w tym salonie ....a korzystałam z wielu polskich salonów w Glasgow ten jest zdecydowanie NR. 1 I juz jest moim ulubionym do którego chętnie bede wracać i polecac znajomym ... Dziękuje Pani za uratowanie moich włosów i serdecznie pozdrawiam

Małgorzata Król


19.04.2016
Efekt lepszy niż oczekiwania!

Magda Strzelczyk


16.04.2016
Jestem bardzo zadowolona z usługi która została mi wykonana.

Krystyna Pałka


16.04.2016
Zdecydowanie polecam Super!

Agnieszka Hać


13.04.2016
BARDZO JESTEM ZADOWOLONA I WRÓCĘ TU...

Emilia Ławrynowicz


31.03.2016
Bardzo miła obsługa :) Polecam!

Maciej Jarzębowski


Miła obsługa. Bardzo zadowolony.

Celina Kowalczyk


29.03.2016
Bardzo miła Pani fryzjerka :)

Teresa Kubiś


23.03.2016
Super obsługa. Miła, przyjemna. Pani bardzo kompetentna. Jestem bardzo zadowolona.

Rafał Gębica


18.03.2016
Jestem zadowolony bardzo mile :)

Krzysztof Walerjan


18.03.2016
Bardzo miła obsługa, profesjonalne i dokładne strzyżenie męskie...Polecam :-)

Justyna Michalska


12.03.2016
Dziękuję ślicznie. Pełen profesjonalizm i zadowolenie z fryzury. Na pewno jeszcze tu wrócę.

Justyna Michalska


26.02.2016
Bardzo miła obsługa i doradztwo wspaniałe fryzury i kolor.

Kamila Suś


26.02.2016
W salonie "Molso" byłam dzisiaj pierwszy raz. Zdecydowałam się na zabieg ombre. Miła atmosfera, profesjonalne podejście do klienta. Salon spełnił moje oczekiwania. Mogę z czystym sumieniem polecić znajomym.

Katarzyna Kapsa


25.02.2016
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.Oprócz tego atmosfera i porady otrzymane w salonie są na jak najwyższym poziomie. POLECAM przez duże P. :)

Magdalena Michniewicz


23.02.2016
NA PEWNO WRÓCĘ!

Kamil Zakrzewski


03.02.2016
Dziękuję.

Michalina Gefert


03.02.2016
BARDZO MIŁA OBSŁUGA.

Renata Bykowska


30.01.2016
BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA KLIENTA.

Dominika Łagosz


21.01.2016
Rewelacja! Polecam :)

Julia Domanska


20.01.2016
Fryzurka bardzo mi się podoba.

Łucja Kaczyńska


18.12.2015
Super!!!

Żaneta Gąsior


17.12.2015
Miła obsługa. Zadowalające efekty końcowe. :)

Monika Przybylska


12.12.2015
Super obsługa, bardzo miła, kompetentna.

Anna Gołofit


09.12.2015
Przemiła obsługa wykonanie super.

Julita Sochaczewska


08.12.2015
Bardzo miła obsługa.

Katarzyna Onak


08.12.2015
Profesjonalna i miła obsługa.

Klaudia Ślesicka


03.12.2015
Dziękuję :)

Sławomir Klamut


28.11.2015
Mila fachowa obsługa

Grzegorz Połaniecki


27.11.2015
:)

Agnieszka Kawała


18.11.2015
Bardzo miła obsługa, sympatyczna pani. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi i będę polecać innym.

Agnieszka Jachowicz


14.11.2015
Szybka, przyjemna usługa, niski koszt, wielka odmiana

Anna Jakubczak


13.11.2015
Bardzo miła obsługa i profesjonalna.

Joanna Znój


11.11.2015
Bardzo miła obsługa i profesjonalizm. Polecam :)

Grzegorz Batura


03.11.2015
Po prostu dobrze

Tomasz Keslinke


30.10.2015
Usługa wykonana bez uwag. Obsługa jest kompetentna i miła. Polecam.

Bożena Sulicka


29.10.2015
Jestem bardzo zadowolona

Joanna Dobosz


10.10.2015
Bardzo dziękuję, super fryzurka :)

Jadwiga Piechocińska


03.10.2015
Super!!! Godny polecenia :)

Natalia Stróżak


03.10.2015
Wszystko super :)

Marzena Krawczyk


29.09.2015
Jestem bardzo zadowolona.

Sylwia Szczęsny


24.09.2015
Rewelacja!!! Jestem zadowolona w 200%! zdecydowanie polecę dalej!

Agnieszka Rydzyńska


23.09.2015
Do zobaczenia następnym razem.

Urszula Zimna


12.09.2015
Fryzura odpowiada moim oczekiwaniom.

Agnieszka Cichończyk


09.09.2015
Miła i profesjonalna obsługa. Ogólnie jestem zadowolona.

Agnieszka Student


03.09.2015
Jestem bardzo zadowolona z doboru koloru. Bardzo profesjonalna obsługa :)!

Joanna Chyrkowska


27.08.2015
Bardzo miła obsługa.

Angelika Chyrkowska


27.08.2015
Bardzo miła i przyjemna obsługa :)

Beata Feliszek


27.08.2015
Profesjonalna, miła obsługa. Fachowe doradztwo.

Dariusz Odzimek


26.08.2015
Profesjonalnie wykonana usługa z dużą dokładnością i precyzją. Dokładnie to czego oczekiwałem przychodząc.

Marzena Olejnik


21.08.2015
W 100% profesjonalna obsługa. Miła atmosfera.

Karolina Glogowska


14.08.2015
Super :-)

Monika Rosiak


13.08.2015
Jestem zadowolona z obcięcia i ułożenia moich włosów i na pewno przyjdę po raz kolejny.

Piotr Dukalski


11.08.2015
Przemiła obsługa!!!!

Ewa Podowska


30.07.2015
Jestem w 100% zadowolona :)

Gosia Ożóg


30.07.2015
Jestem pod wrażeniem. Atmosfera bardzo przyjemna. Efekt końcowy fryzury zachwycający.

Joanna Zabawa


24.07.2015
Jestem zadowolona i bardzo miła obsługa.

Natalia Jaśko


22.07.2015
Bardzo miła obsługa, efekt końcowy spełnia moje oczekiwania, bardzo profesjonalne podejście do klienta :)

Mariola Cuda


22.07.2015
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dziękuję.

Ilona Faramak


18.07.2015
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie i w milej atmosferze :)

Bernadetta Grątkowska


18.07.2015
Profesjonalna usługa. Godna polecenia.

Dominika Królikowska


15.07.2015
BARDZO ŁADNIE.

Mateusz Sałahub


10.07.2015
Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolony z nowej fryzury!

Iwona Sieracka


10.07.2015
Bardzo jestem zadowolona z wykonanej usługi i miłej obsługi.

Sylwia Marusiak


12.06.2015
Jestem bardzo zadowolona.

Natalia Kobiałka


10.06.2015
Jestem bardzo zadowolona.

Paula Rydzyńska


05.06.2015
Miła obsługa, czysty salon, miła atmosfera.

Maja Janos


28.05.2015
Bardzo miła obsługa, profesjonalna godna polecenia.

Justyna Surma


20.05.2015
Wszystko pięknie, dziękuję!

Bogdan Grobelny


19.05.2015
Jestem bardzo zadowolony z usługi.

Aneta Ortyl


15.05.2015
Super obsługa!

Martyna Lipińska


13.05.2015
Świetna obsługa i rezultat pracy.

Iwona Jaworska


05.05.2015
Wszystko jest ok.

Magda Kućko


01.05.2015
Super.

Grażyna Dudzińska


01.05.2015
Super!

Wiola Górska


28.04.2015
Miło, profesjonalna obsługa. Zdecydowanie godna polecenia.

Ewa Donocik


21.04.2015
Miła obsługa.

Kamila Dachnowicz


21.04.2015
Profesjonalizm i miła obsługa.

Łukasz Grabarek


16.04.2015
Lubię to!

Katarzyna Górnik


16.04.2015
Zadowolona w 100%.

Ewa Dudzik


15.04.2015
Super kolor, świetna fryzurka.

Katarzyna Opala


15.04.2015
Zadowolona jestem myślę, że będę tu przychodzić.

Małgorzata Tuta


02.04.2015
Jestem bardzo zadowolona z usług. Polecam.

Katarzyna Kręt


01.04.2015
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecę salon znajomym.

Kinga Dłutek


31.03.2015
Spełniłam swoje marzenie w tym salonie!

Elżbieta Janowska


28.03.2015
Odmłodniałam o 20 lat!

Gabriela Czyżewska


27.03.2015
Miła, profesjonalna obsługa.

Izabela Skoczyńska


20.03.2015
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona.

Patrycja Daros


18.03.2015
Zdecydowanie wrócę ponownie! Polecam!

Monika Monczka


17.03.2015
Miła obsługa, profesjonalne porady. Super! Dziękuję.

Elwira Wieluńska


17.03.2015
Jest miła obsługa i atmosfera. Dziękuję.

Anna Pyrz


14.03.2015
Wszystko super. Gorąco polecam.

Paulina Łuczyńska


13.03.2015
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam

Krzysztof Bednarz


11.03.2015
Usługa wykonana profesjonalnie. Miła obsługa. Zdecydowanie polecam.

Magda Podstawka


11.03.2015
Miła obsługa

Anna Oczkowska


10.03.2015
Jestem zadowolona za podejście do klienta i fachową poradę

Kamil Jeka


10.03.2015
Jestem zadowolony z usługi.

Agnieszka Matela


05.03.2015
Przesympatyczna Pani Fryzjer. Napewno wrócę.

Kamil Łuczyński


04.03.2015
Super zadowolony

Agnieszka Dudzik


04.03.2015
Fryzurka świetna i miła obsługa.

Jowita Michalska


19.02.2015
Profesjonalna usługa, bardzo miła Pani wszystko na najwyższym poziomie, dziękuję polecam wszystkim!

Anna Długosz


14.02.2015
Bardzo miła obsługa.

Anna Magiera


03.02.2015
Bardzo jestem zadowolona z profesjonalnej usługi i na pewno powrócę :)

Aleksandra Białkowska


31.01.2015
Super :)

Beata Gierejczyk


27.01.2015
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Joanna Kaczorowska


26.01.2015
Dziękuję :)

Agnieszka Klary


24.01.2015
Super obsługa.

Agnieszka Skubida


22.01.2015
Rewelacja!!!

Justyna Szczęsna


21.01.2015
Bardzo przytulnie. Profesjonalna i uprzejma obsługa.

Elżbieta Miszołowska


21.01.2015
Mega zadowolona! Wielkie DZIĘKI!

Grażyna Markulak


20.01.2015
Miło i przyjemnie. Efekt zadowalający.

Monika Kaniewska


20.01.2015
Miła i bardzo profesjonalna obsługa klienta. Pełne zadowolenie z mojej strony.

Agnieszka Greberska


15.01.2015
USŁUGA NA WYSOKIM POZIOMIE.

Katarzyna Gębalska


15.01.2015
Dzięki za nową fryzurę :)

Joanna Kerman


20.12.2014
Jestem bardzo zadowolona, polecę każdemu ten salon. Miła obsługa :)

Elżbieta Sadowska


18.12.2014
Jestem zadowolona z usługi.

Anna Jasińska


17.12.2014
Bardzo miła obsługa.

Adam Ecca


13.12.2014
Polecam :)

Dominik Szankowski


13.12.2014
Super obsługa.

Karolina Kowalska


10.12.2014
Jestem bardzo zadowolona z usługi. Bardzo miły personel i profesjonalna obsługa :)

Jadwiga Adamczyk


10.12.2014
Jestem zadowolona bo usługa fachowa i sympatyczna.

Magdalena Bastrzyk


08.12.2014
Super obsługa i serwis!

Agata Galdzik


06.12.2014
Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę ponownie.

Agata Galardziak


27.11.2014
Jestem zadowolona :)

Justyna Nawrot


15.11.2014
Miła obsługa, fajny efekt końcowy.

Małgorzata Rapiej


15.11.2014
SUPER :)

Sylwia Sierant


14.11.2014
Salon Molso jest super. Jestem w pełni usatysfakcjonowana wykonaną usługą. Polecam.

Paulina Zając


13.11.2014
Bardzo miła obsługa. Serdecznie polecam.

Martyna Skwarek


11.11.2014
Bardzo miła obsługa oraz profesjonalne podejście do klienta.

Patrycja Okońska


10.11.2014
Było super.

Emilia Szymańska


08.11.2014
Jestem bardzo zadowolona.

Barbara Keńska


08.11.2014
BARDZO MIŁA OBSŁUGA.

Jankowska Ewa


08.11.2014
Miła obsługa, efekt końcowy zadowalający. Polecam salon MOLSO :)

Kacper Taruć


07.11.2014
Wyśmienita obsługa. Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi.

Karolina Jakusz


01.11.2014
Pełen profesjonalizm, fach w ręku, indywidualne podejście do klienta oraz przemiła obsługa. Polecam! Serdecznie dziękuję.

Anna Kaczmarek


01.11.2014
Profesjonalna i miła obsługa.

Ania Bloch


30.10.2014
Miła i sympatyczna obsługa.

Urszula Plawgo


29.10.2014
Jestem zadowolona z usługi. Miła obsługa polecam.

Sylwia Borowczyk


28.10.2014
Dziękuje bardzo :)

Agnieszka Połczyńska


27.10.2014
Jestem zadowolona z usługi. Polecam.

Irena Poplawska


27.10.2014
Jestem bardzo zadowolona z fryzury! Napewno jeszcze tam wrócę! :) polecam :)

Maria Piórkowska


24.10.2014
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Ewelina Kuhn


24.10.2014
Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście.

Dorota Gorczyńska


21.10.2014
Super miła obsługa, profesjonalnie i miło :)

Justyna Kluczek


21.10.2014
Bardzo miła atmosfera.

Paulina Rybicka


20.10.2014
Cudowna obsługa i atmosfera w salonie.

Daniel Abramowicz


18.10.2014
Jestem mega zadowolony, wracam za 2 tyg.

P. Krzemińska


17.10.2014
Miła i profesjonalna obsługa w adekwatnej cenie. Zdecydowanie polecam.

Monika Sobczyk


16.10.2014
Bardzo dziękuję i do zobaczenia następnym razem.

Sandra Rgnieg


15.10.2014
Milena bardzo miła :)

Anita Kmiecik


11.10.2014
Jestem bardzo zadowolona.

Sylwia Chojankowska


07.10.2014
Miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Polecam :)

Julia Duczmal


07.10.2014
Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę.

Angelika Kozłowska


06.10.2014
Super miła obsługa. Polecam :)

Urszula Rachuba


06.10.2014
Obsługa super, fryzurkę mam taką jaką chciałam. Polecę swoim znajomym Salon.

Marta Niezierska


04.10.2014
Miła i profesjonalna obsługa klienta.

Adam Olczyk


01.10.2014
Miła obsługa a zarazem atmosfera.

Magda Abramek


01.10.2014
Bardzo miła obsługa!! Jestem ogromnie zadowolona z nowej fryzurki.

Piotr Kotapka


01.10.2014
Bardzo jestem zadowolony z usług w tym Salonie. Miła obsługa.

Magda Abramek


01.10.2014
Świetna fryzurka, przemiła obsługa, jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam!!

Ewelina Kudajczyk


30.09.2014
Miła obsługa. Dziękuje :)

Aneta Łysek


30.09.2014
Super Salon z bardzo miłą i profesjonalna obsługa. Polecam

Kinga Molicka


30.09.2014
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna i miła obsługa.

Anna Wąsik


30.09.2014
Jestem bardzo zadowolona z miłej obsługi i ładnego wystroju Salonu.

Piotr Olechnowicz


30.09.2014
Dobra herbata :) Elastyczność do potrzeb klienta.

Grażyna Brzozowska


26.09.2014
SUPER HIPER MEGA WYPAS

Bianca Majewska


26.09.2014
Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty oraz przedłużania ! :)

Aleksandra Spychalska


25.09.2014
Jestem bardzo zadowolona z mojej fryzury. Oczywiście polecam ten Salon wszystkim chętnym.

Marta Koza


24.09.2014
Przemiła obsługa, świetna cena i miła atmosfera. Na pewno wrócę.

Wioleta Sidor


23.09.2014
Super miła obsługa.

Magdalena Mikulska


22.09.2014
Bardzo miła obsługa.

Ewelina Chochłacz


20.09.2014
Jestem zadowolona.

Genowefa Paulak


20.09.2014
Na pewno tu wrócę.

Mateusz Anzel


20.09.2014
SUPER! DZIĘKI :)

Natalia Bożeńska


19.09.2014
Polecam! :) Zadowolona jestem w 100%

Sylwia Bajor


19.09.2014
Miła i profesjonalna obsługa :) Dziękuje.

Asia Gruchot


19.09.2014
Wszystko ok.

Edyta Klepuszewska


16.09.2014
Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła pani fryzjerka!

Barbara Kisiel


13.09.2014
Świetna obsługa i na pewno tu wrócę. Dziękuje Serdecznie.

Adam Mikulski


13.09.2014
Bardzo miła obsługa.

Joanna Nowoczyńska


13.09.2014
Miła obsługa i niedrogo :)

Bartek Kretul


12.09.2014
Wszystko ok!

Magda Moroz


11.09.2014
Dziękuję, wspaniała fryzura.

Magda Barszczewska


10.09.2014
IDEALNA FRYZURA! DZIĘKI

Magda Gawrońska


06.09.2014
BARDZO MIŁA OBSŁUGA. SYNEK MA FANTASTYCZNĄ FRYZURĘ. NA PEWNO WRÓCIMY.

Wioletta Cymbała


06.09.2014
Super fryzurka, przemiła obsługa. Na pewno wrócę tu nie raz :)

Adrian Skrętowski


05.09.2014
Fryzura bardzo mi się podoba i na pewno wrócę do salonu MOLSO.

Elżbieta Klechowicz


03.09.2014
BARDZO SYMPATYCZNE PANIE.

Luiza Badach


01.09.2014
Bardzo miła obsługa.

Irena Potszywałow


29.08.2014
Perfect.

Przemysław Michalak


27.08.2014
Super.

Krzysztof Skoczyłaś


27.08.2014
Super.

Krzysztof Krenc


27.08.2014
Super.

Dawid Janowski


27.08.2014
Wysoka jakość usługi, miła i profesjonalna obsługa :)

Karolina Piróg


25.08.2014
Bardzo miła obsługa.

Bogusława Piróg


25.08.2014
Miła obsługa.

Monika Łuczka


23.08.2014
Miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Dziękuję :-)

Aleksandra Koryga


23.08.2014
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Fryzura jest śliczna ;-)

Arek Kidawa


20.08.2014
USŁUGI WARTE POLECENIA...

Paulina Kasiewska


19.08.2014
Bardzo miła obsługa. Salon godny polecenia!

Agata Malek


18.08.2014
Miła i sympatyczna Pani. Gorąco polecam.

Olimpia Herla


18.08.2014
Bardzo miła obsługa, świetne doradztwo. Polecam zdecydowanie.

Monika Bondyra


16.08.2014
Super obsługa bardzo miła jestem bardzo zadowolona.

Jolanta Ochnik


16.08.2014
Dzień dobry. Salon "MOLSO" jest naprawdę na wysokim poziomie i polecam wszystkim.

Monika Kozłowska


15.08.2014
Super.

Martyna Skowrońska


15.08.2014
Jestem bardzo zadowolona z fryzury.

Oskar Kulig


15.08.2014
WSPANIALE!

Beata Rudzka


15.08.2014
Mogę tylko polecić. Chętnie wrócę.

Gosia Roszak


15.08.2014
Super obsługa! JESTEM ZDECYDOWANIE ZADOWOLONA :)

Tadeusz Burkowski


15.08.2014
GORĄCO POLECAM ;)

Marta Matosek


14.08.2014
TAK TRZYMAĆ! :)

Dorota Cicha


13.08.2014
Bardzo miła obsługa i podejście do małych dzieci.

Renata Iwańska


13.08.2014
Bardzo mila obsługa. Salon godny polecenia.

Emilia Nachyła


12.08.2014
Fryzurka podoba się. Pozdrawiam

Martyna Kinel


09.08.2014
Zdecydowanie polecam.

Katarzyna Gurczyńska


09.08.2014
Miła i profesjonalna obsługa :)

Ewelina Amin


08.08.2014
Super obsługa, polecam i wrócę na pewno.

Krzysztof Sasin


08.08.2014
Super obsługa, piękny salon, dobre ceny :)

Aleksandra Murkowska


07.08.2014
Super dziewczyny bardzo miłe.

Katarzyna Marcinek


07.08.2014
Jestem bardzo zadowolona z efektu :) Na pewno jeszcze tu wrócę :)

Wioletta Piosek


07.08.2014
Bardzo miła obsługa i jestem zadowolona z usługi.

Natalia Świtewska


05.08.2014
Bardzo mi się podoba i mam nadzieję, że jeszcze tu wrócę.

Ewa Miklas


05.08.2014
Bardzo miła obsługa!

Ania Walczak


05.08.2014
Wszystko super jak zawsze. Salon godny polecenia.

Robert Kiwacz


04.08.2014
SUPER!!!

Anna Majewska


02.08.2014
Jestem bardzo zadowolona.

Krystyna Szczygieł


02.08.2014
Bardzo miła obsługa.

Natalia Pelowska


01.08.2014
Bardzo miła obsługa :)

Piotr


31.07.2014
JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!!!

Karolina Faster


30.07.2014
Miła obsługa która świetnie potrafi doradzić. dzięki.

Monika Sisakova


30.07.2014
BARDZO ZADOWOLONA.

Monika Bieńkowska


28.07.2014
SUPER - DZIĘKUJĘ xxx

Ewelina Czaplińska


26.07.2014
Świetna, profesjonalna i bardzo mila obsługa!

Sylwia Tabola


25.07.2014
REWELACJA. POLECAM!

Malwina Monica


25.07.2014
Zadowolona 100%.

Paulina Piekarska


25.07.2014
Fantastyczna obsługa polecam w 100%. Mycie głowy super, moje włosy świetne.

Hanna Marcinek


25.07.2014
Uważam, że klienci są obsługiwani na wysokim poziomie.

Rafał Sikorski


24.07.2014
MIŁA USŁUGA I ZASKOCZENIE (KAWA, HERBATA) OGÓLNIE MIŁE ZASKOCZENIE.

Agnieszka Rosiak


24.07.2014
Dziękuję ślicznie za bardzo dobrą usługę. Z pewnością wrócę tutaj nie raz.

Ewa Kisiel


24.07.2014
Bardzo miła obsługa.

Iwona Płoskonka


23.07.2014
Bardzo sympatyczne Panie. Polecam!

Aneta Kozioł


18.07.2014
Na pewno będę wracać. Mila obsługa.

Monika Sobola


18.07.2014
Fantastyczna obsługa i profesjonalizm. Cudowna atmosfera. Dziękuję i do ponownego zobaczenia :)

Żaneta Łuczak


16.07.2014
Fajna obsługa. Dziękuję :)

Joanna Biczyk-Kosiodłowska


16.07.2014
Pani Milena wysłuchała uważnie mojej prośby i wykonała usługę zgodnie z moimi wymaganiami.

Małgorzata Oleś


16.07.2014
Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Z pewnością wrócę!

Tomasz Studnicki


16.07.2014
PRZESYMPATYCZNA I BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA! BARDZO DZIĘKUJĘ ZA NOWĄ FRYZURĘ! :)

Aleksandra Orkiszewska


14.07.2014
Bardzo miła obsługa! Z chęcią polecę ten salon!

Damian Lipiński


12.07.2014
Fachowa obsługa.

Agnieszka Poor


12.07.2014
Jestem bardzo zadowolona z salonu :)

Aleksandra Tor


11.07.2014
Bardzo mila obsługa.

Ewelina Trojanowicz


10.07.2014
Świetna obsługa, atmosfera. Na pewno będzie to mój salon. 100% satysfakcji.

Katarzyna Czuma


09.07.2014
Bardzo miła i fachowa obsługa.Jak zawsze bardzo zadowolona :)

Grażyna Zielińska


09.07.2014
Bardzo jestem zadowolona z usługi, a przede wszystkim z obsługi.

Katarzyna Mrowiec


09.07.2014
Jestem bardzo zadowolona. Miła obsługa i fachowa.

Agnieszka Długolęcka


08.07.2014
POLECAM. JESTEM ZADOWOLONA.

Gosia Kumor


08.07.2014
Korzystam z usług salonu MOLSO od roku czasu i jestem zadowolona za każdym razem z usługi i fachowej porady. Polecam ten salon każdemu.

Angelika Kucała


08.07.2014
Gorąco polecam Panią Weronikę :-)

Magda Sokołowska


07.07.2014
Pierwszy raz od 10 lat efekt jest zgodny z moimi oczekiwaniami :)

Izabela Maczkiewicz


07.07.2014
Bardzo miła i profesjonalna obsługa.

Agnieszka Mularczyk


05.07.2014
Super obsługa, zadowolona na 100%.

Justyna Dąbrowska


04.07.2014
Dziękuję za trafne rady, fajną fryzurkę, pyszną kawę i ciastko. Będę was polecać znajomym :)

Monika Firek


03.07.2014
Jestem zadowolona z usługi.

Marta Weklicz


02.07.2014
Super obsługa i profesjonalizm. Duży pozytyw!

Agnieszka


29.06.2014
W salonie panuje przyjazna atmosfera, fryzjerki są wykwalifikowane. To wszystko sprawia, ze podczas wizyty czas płynie szybko, a klientki wychodzą z salonu zadowolone i zrelaksowane. Naprawde polecam, bo w koncu znalazlam 'swoją' fryzjerkę! :))

Krzysztof Poor


28.06.2014
Bardzo miła obsługa.

Iwona Diankiewicz


28.06.2014
Wracam od 1,5 roku. Polecam

Rafał Radosz


28.06.2014
Szczeze polecam,profesjonalne strzyżenie meskie,jestem bardzo zadowolony.

Marzena Ulatowska


27.06.2014
Była to moja pierwsza wizyta i oczekiwania moje były bardzo pozytywne. Polecam

Łukasz Gurczyński


27.06.2014
SUPER.

Monika Opałka


27.06.2014
Usługa profesjonalna i miły personel. Polecam! :)

Agnieszka Zawadzka


27.06.2014
Zdecydowanie profesjonalna obsługa. Mój fryzjer! Godny polecenia.

Bernadetta Markowska


27.06.2014
Bardzo mila obsługa. Na pewno wrócę jeszcze raz.

Aleksandra Grochowska


26.06.2014
Uprzejma obsługa, ładny i czysty salon. Godny polecenia.

Iga Janeczek


26.06.2014
Jestem bardzo zadowolona z fryzury. Taka jaką chciałam. Dziękuję za profesjonalizm.

Posobkiewicz Piotrek


23.06.2014
JEDNYM SŁOWEM SUPER.

Ania Baig


21.06.2014
BARDZO ZADOWOLONA.

Mariusz Rykowski


20.06.2014
Miła i profesjonalna obsługa. Korzystna cena! :-)

Katarzyna Wasilewska


18.06.2014
100% satysfakcja, miła obsługa, przyjemna atmosfera.

Monika Guzierowicz


18.06.2014
Jestem zadowolona z obsługi i klimatu jaki panuje w salonie. Zdecydowanie polecę salon Molso. Dziękuję

Anna Górska


14.06.2014
Bardzo się podoba.

Kasia Jurgiel


14.06.2014
Profesjonalna obsługa - polecam!!!

Monika Malczewska


13.06.2014
Gorace podziekowania dla Pani Mileny za sliczna fryzure na moj slub:) Fryzura trzymala sie swietnie i zrobila wrazenie na wszystkich:)Serdecznie polecam!!! Bardzo profesjonalne podejscie do klienta:)

Iwona Krzemińska


13.06.2014
Super polecam.

Magda Późniak


13.06.2014
Salon jest czysty i zadbany. Miła, profesjonalna atmosfera i obsługa.

Adrianna Dar


13.06.2014
Super atmosfera, obsługa i moja nowa stylizacja.

Ela Janowska


11.06.2014
SUPER OBSŁUGA, EFEKT TEŻ :) DZIĘKUJEMY ZA CIASTECZKA :)

Martyna Kasprzak


07.06.2014
Jestem zadowolona. Kolor i fryzura świetne.

Urszula Cebula


07.06.2014
JESTEM ZADOWOLONA. POLECAM! :)

Marzena Szkudlarek


04.06.2014
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona!

Elżbieta Jeziorowska


02.06.2014
SUPEEEER!

Agnieszka Kolesza


31.05.2014
Super jestem zadowolona z obsługi i polecę koleżankom.

Magdalena Kasprzyk


30.05.2014
Dziękuję, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością usług salonu MOLSO, na pewno odwiedzę ponownie.

Anna Keslinke


30.05.2014
Miła atmosfera, usługa całkowicie profesjonalna! Dziękuję. Wrócę na pewno.

Jacek Sobczyński


29.05.2014
Bardzo sympatycznie w każdym calu :)

Julia Duczmal


29.05.2014
SALON JEST CZYSTY. PROFESJONALNA OBSŁUGA.

Dominika Pozańska


29.05.2014
Profesjonalna obsługa, dbałość o każdy szczegół. Dziękuję.

Agata Koskin


28.05.2014
Bardzo miłe zaskoczenie :)

Małgorzata Brania


27.05.2014
SUPER :) Powodzenia.

Ewa Bałdyga


26.05.2014
Super obsluga.tylko takiej szukac.wczesniej przyjezdzala pani do domu,milo I przyjemnie.wiedziala jak I co,moge powiedziec jedno polecam polecam I polecam.

Iwona Przybył


24.05.2014
Jeszcze żaden fryzjer nie trafił tak w kolor (który mi pasuje) jak Pani Milena.

Małgorzata Kleposzewska


22.05.2014
W końcu wyglądam jak człowiek. Zdecydowanie jest to co chciałam i jestem zadowolona!

Wioletta Myślicka


22.05.2014
Pani Weronika jest profesjonalistką!!! Dziękuję :-)

Agnieszka Hertmanowska


21.05.2014
Fantastyczna zmiana!

Sylwia Fortuna


21.05.2014
Szczeze polecam,fajna atmosfera I jakosc uslug na wysokim poziomie.

Edyta Ostasz


20.05.2014
Wysoka jakość usług.

Grażyna Konrad


20.05.2014
Miła obsługa.

Irena Kowalczyk


20.05.2014
Bardzo milo i profesjonalnie. Fryzurka i kolor swietne! Dziekuje

Katarzyna Nowomiejska


19.05.2014
Jestem bardzo zadowolona z usługi, fryzura jest taka jakiej oczekiwałam.

Kasia Mrowiec


10.05.2014
Jestem bardzo zadowolona z koloru i fryzurki, dziękuję :)

Ania Podolec


09.05.2014
Bardzo mila atmosfera a co najwazniejsze profesjonalizm...Polecam

Sylwia Gorka


08.05.2014
Szczeze moge polecic mila atmosfera profesjonalna obsluga super pomoc w doborze fryzurki koloru.Jestem zadowolona na pewno skorzystam ponownie.

Ewelina


05.05.2014
Profesjonalne uslugi I swietna atmosfera, polecam!

Marika


08.04.2014
Dziekuje bardzo za fryzure i przemiła atmosfere ;) Do zobaczenia!

Iwona


27.02.2014
Super dziekuje po raz kolejny no I do nastepnego razu.jak zwykle spisalas sie na medal ;)

Anna R


19.02.2014
Jestem bardzo zadowolona, Super profesjonalizm . Mąż fryzurą zachwycony. Polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z usług Pani Mileny :)

Ewa S


04.02.2014
Jestem zadowolona. dziękuję bardzo i polecam serdecznie :)

Ewelina


25.01.2014
Świetna przesympatyczna kompetentna profesjonalna! Jeszcze raz dziękuję Milenko i do zobaczenia oczywiście!

Barbara Dusik


12.01.2014
Na początku obawy, ale ostatecznie jestem bardzo zadowolona. Tak z koloru jak i z fryzurki :):) Jednak profesjonalny fryzjer zrobi z niczego coś :) Polecam

Sandra


31.12.2013
Profesjonalne podejście i dobra ręka :) Dziękuję i oczywiście polecam!

Emilia


05.12.2013
Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i moje 100% zadowolenie :) Dziękuję!

Aneta Z.


13.11.2013
Ja rowniez moge potwierdzic te wszystkie pozytywne opinie, Milena jest super fryzjerka :)

Karina


12.10.2013
Gorąco polecam! Świetna fryzjerka!

Ania


09.10.2013
Polecam! Miła obsługa, dokładność i na pewno moje zadowolenie :)

Iza K.


05.09.2013
Dziękuję Milena za tak profesjonalne podejście i za poradę jak naprawić coś co ktoś inny tak zepsuł.Polecam Milenę jako naprawdę profesjonalistkę.

Kasia Krauze


26.07.2013
Jestem bardzo zadowolona z uslugi Pani Mileny. Doradzila mi jakich kosmetykow uzywac do stylizacji wlosow. Bardzo bardzo polecam

Ewa


10.07.2013
Dziękuję Milenko, fryzurka cudowna, polecam do domu przyjazd, super obsługa-profesjonalizm, jeszcze raz dziękuję. Ewa z Dumbarton

Anna Keslinke


16.05.2013
Miła i profesjonalna obsługa, Pani Milena doradziła mi i obcięła włosy - wyglądam WOW :) Już umówiłam się na kolejny raz. Szczerze polecam!

Katarzyna Dullek


04.04.2013
Profesjonalne podejście do pracy, mila atmosfera oraz fachowo wykonana fryzura tak mozna określić w paru słowach jak reprezentuje sie pani Milena

Grażyna Markulak


19.02.2013
Metamorfoza nie z tej ziemi! a reakcja męża... bezcenne! Na pewno skorzystam z usług jeszcze nie raz. dzięki i pozdrawiam

Kasia


29.12.2012
Świetna fryzjerka, naprawdę polecam i sama również skorzystam jeszcze nie raz :) Pozdrawiam

Sylwia


21.12.2012
Polecam!!! Jestem bardzo zadowolona :)

Dagmara K.


17.12.2012
Szczerze polecam Panią Milenę. Staranność wykonywania fryzury oraz niezmiernie miła atmosfera :)

Magda


08.12.2012
Dzięki Milenie moja fryzura wygląda świetnie - jak nigdy dotąd :) Raz jeszcze dziękuję!

Ulka


03.10.2012
Bardzo starannie wykonana fryzura oraz miła atmosfera, polecam!

Daria


16.09.2012
Świetne wykonanie, naprawdę super;)

Sandra K.


29.08.2012
Usługi wykonywane przez Panią Milenę są pierwsza klasa;), jak najbardziej polecam i jeszcze raz dziękuję:)

Gosia S.


06.07.2012
Szczerze polecam Panią Milenę potrafi doradzić i wybrać odpowiednią fryzurkę do danego kształtu twarzy wykonanie w pełni profesjonalne.Dla mnie najlepsza fryzjerka w Szkocji a przy tym miła, kreatywna i z poczuciem humoru:)

Kamila Radczak


19.06.2012
Jestem bardzo mile zaskoczona po wizycie Pani Mileny. Potrafi doradzić co będzie pasować i czy jest to wykonalne na danych włosach a poza tym jest bardzo otwartą i miła osobą dzięki czemu czas na fotelu ucieka szybko.

Izabela K.


12.06.2012
Z całego serca polecam MILENE jako fryzjerke bardzo profesjonalne podejscie do klienta mila i bardzo szczera dziewczyna i oczywiscie takze w koncu moj fryzjer w Glasgow.POLECAM

Aleksandra D.


23.05.2012
Serdecznie polecam Milenę jako fryzjerkę. Miła, ciepła i profesjonalna obsługa bez wychodzenia z domu. Dziękuję :-)

Marta


21.05.2012
Profesjonalnie, bardzo dokładnie i w miłej atmosferze :-) Polecam.

Basia


14.05.2012
Szczerze polecam ;-)

Rega


10.05.2012
Jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa efekt na moich włosach był lepszy niż się tego spodziewałam a do tego czas mi szybko upłynął w miłym towarzystwie. Polecam serdecznie.

Anka Wroblewska


30.04.2012
Milena jest czarodziejką! Ogromnie profesjonalna, kreatywna i szczera, a wszystko za na prawdę niską cenę. Jestem zachwycona, juz się nie mogę doczekać następnego razu!:)

Ewelina


23.04.2012
Profesjonalne podejście do klienta, "dobra ręka" i wyobraźnia, od teraz mój fryzjer w Szkocji:)

Kasia


11.04.2012
Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej fryzury:) Polecam!

Iwona Sikora


08.04.2012
Znalazłam w końcu fryzjerkę która dojeżdża bezpośrednio do mnie i do tego usługi pierwsza klasa. Dziękuję jeszcze raz i Pozdrawiam:)

Olka


06.04.2012
Szczerze polecam:)